WhatsApp bilinmeyen kodlar

Pek bilinmeyen WhatsApp özellikleri ve kullanımı


27 Haziran 2018 Çarşamba 15:17


Pek bilinmeyen WhatsApp özellikleri ve kullanımı
WhatsApp özellikleri ile ilgili tüm cevaplar bu makalemizde. Gelin hep beraber, yakından uygulamaya gelen özelliklere göz atalım. Bakalım WhatsApp, kullanıcılarına hangi yenilikleri sunuyor? İşte son zamanlarda popüler olan WhatsApp özellikleri!

Pek bilinmeyen WhatsApp Özellikleri ve kullanımı

Günümüzde neredeyse her telefonda kullanılan WhatsApp, birbirinden güzel ve yeni özellikleri ile insanların tercih ettiği bir numaralı uygulama konumunda. Bunun böyle olmasının sebebi, uyguladığı politika ve kullanıcı geri bildirimleri olduğu da belirtmek gerekiyor. Şimdi hep beraber, bu özellikleri yakından tanıyalım.

WhatsApp bilinmeyen kodlar

WhatsApp uygulaması üzerinden mesajlaşırken, belli kodlar ile yapabileceğiniz özellikler bulunuyor. Bu özellikler, sohbetinizde farklılıklar yaratmanıza olanak sağlıyor. Peki bunlar nasıl yapılıyor? Hemen anlatalım;
1. Kelimeyi kalın yazmak için: Kelimenin başına ve sonuna yıldız işareti (*) koyacaksınız. *SDN*
WhatsApp özellikleri
2. Kelimeyi üstü çizili yazmak için: Kelimenin başına ve sonuna yaklaşık işareti (~) koyacaksınız. ~SDN~
WhatsApp özellikleri
3.Kelimeyi eğri (italik) yazmak için: Kelimenin başına ve sonuna alt tire işareti (_) koyacaksınız. _SDN_
WhatsApp özellikleri
Diğer WhatApp ipuçlarını öğrenmek için buraya tıklayın.

WhatsApp görüntülü grup sohbeti özelliği

WhatsApp görüntülü grup sohbeti özelliği, 21 Haziran 2018 tarihi ile kullanıcılara sunuldu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar dört kişiye kadar sohbet edebiliyor. Bu özelliği kullanmak için  ilk önce bir kişi ile görüntülü sohbet araması gerçekleştiriyorsunuz. Ardından diğer iki kişiyi eklemek için de aşağıda ok işareti ile gösterilen yere tıklayın.
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder