Uncharted 4, Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Uncharted 4, Hakkında Yeni Bilgiler Paylaşıldı

Üçüncü oyundan 3 yıl sonrasına gidiyoru

Popüler oyun dergilerindenGameinformer'ın Şubat kapağını Playstation 4'ün en çok merak edilen oyunlarından Uncharted 4: A Thief's End süsleyecek.
Oyun hakkında yeni bilgilerin paylaşıldığı ön tanıtım ile Uncharted 4: A Thief's End hakkında yeni bilgilere ulaşıyoruz.
-Spoiler- Bu kısımdan sonra yer alan bilgiler oyun keyfinizi kaçıracak detaylar içerebilir!
Uncharted 4: A Thief's End, üçüncü oyunun 3 yıl sonrasını konu alacak. Drake ve Elena'nın mutlu, mesut hayatı Sam'in ortaya çıkması ile bir anda değişecek. Abisinin öldüğünü sanan Drake, kendisinden istenilen yardımı yine geri çeviremeyerek yeni bir maceraya koyulacaktır.
Oyun bu defa Madagaskar'ın Libertalia bölgesinde geçecek. Bazı bölümlerde adanın dışına çıkarak, şehir ve karlı mekanlara da konuk olacağız.
Uncharted 4'te yer alacak yeni kötü ise Henry Avery olacak. Kendisi Sam'in başının belaya girmesine sebep olan karakterlerden bir tanesi oluyor. Yine oyunda Rafe ve Nadine isminde iki yeni hazine avcısına karşı da mücadele edeceğiz.
Henüz çok fazla bir detay verilmese de oyunda halat dışında birçok yeni araç da Drake'in yeni aletleri arasında yer alacak. Bunlardan bazıları hatırlarsanız PS Experience'da tanıtılan video ile oyunculara gösterilmişti.
Naughty Dog, bu defa oyunculara daha özgürce hareket edebilecekleri bir dünya üzerinde çalışıyor. Bu da ulaşmak istediğimiz hedeflere tek bir istikamete bağlı olmayacağımız anlamına geliyor. Gameinformer'da yer alan bilgiler de bunu doğrulayacak nitelikte. Dergi için gösterilen videoda Drake, düşmanlar ile savaşmadan gidebileceği gibi aksiyona dalma şanısnı da oyunculara bırakıyor.
Önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ise oyuncular ile paylaşılması bekleniyor. Yeni bilgiler ışığında ise daha da çok heyecanlandığımızı söyleyebiliriz.
BRAWL KARDAŞ
YOUTUBE TAKİP
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder