Dolar/TL Son 10 Yıllık Grafik

Dolar/TL Son 10 Yıllık Grafik

Dovizgrafik.com, birçok döviz kurunun günlük, haftalık, aylık, yıllık grafiklerini sizlere sunmak amacıyla hazırlanmış bir websayfasıdır. Sitemizde; ana dövizler olan Dolar, euro, sterlin başta olmak üzere tüm döviz kurlarının grafiklerini bulabilirsiniz.

dolar son 10 yıl grafiği

Dolar kuruna özel olarak, kısa ve uzun dönem grafiklere ek olarak 10 yıllık, 20 ve 30 yıllık dolar/tl grafiklerine erişebilirsiniz.

Aşağıdaki adresi ziyaret ederek, açılan ekranda üstteki Periyod seçimlerinden "10 Yıl" butonuna bastığınızda dolar/TL'nin son 10 yıllık grafiği karşınıza gelecek.

» Dolar Grafikleri


Dolar ve Türk Lirası çevirici

Ayrıca, grafiklere ek olarak dolar para birimi ve Türk Lirası arasında çevirici ile hesap yapmak isterseniz; dolar/tl hesaplama sayfasına giderek, karşılıklı dolar-tl çevirme işlemi yapabilirsiniz.

Güncel son 10 yılın dolar grafiği

USD/TRY Grafik10 Yıllık2012201420162018202002468
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder