Snapchat'in az bilinen özelliği

'in az bilinen özelliği

Snapchat'in az bilinen 23 özelliği
GÜVENDE KAL
Snapchat'inizin hacklenmesine izin vermeyin. Snapchat iki faktörlü kimlik doğrulama sistemine sahiptir. Etkinleştirildiğinde, oturum açmak için hem şifrenize hem de telefonunuza gönderilecek bir SMS koduna ihtiyacınız olacak. Bu özelliği etkinleştirmek için Snapchat simgesine> sağdaki dişli çark simgesi> Giriş Değerlendirmesi> Devam'a dokunun. Böylece telefonunuza bir doğrulama kodu gönderilecek.
Snapchat'in az bilinen 23 özelliği
KODLANMIŞ DİL
'da arkadaşlarınızı bulmak zor olabilir. Snapchat telefon rehberinize erişip kişileri ekleyebilir ancak bunun ötesinde yapabileceğiniz şeyler oldukça sınırlı. Eğer birisinin Snapchat adını bilmiyorsanız, yeni birini eklemenin en kolay yolu Snapcode'ları kullanmak. Snapchat her kullanıcıya benzersiz, taranabilir bir Snapcode atar. Snapcode ile bir kullanıcı eklemek için Snapchat'ı açıp, kamerayla bir başka kullanıcının Snapcode'unu taramanız yeterli olacaktır.
Snapchat'in az bilinen 23 özelliği
ARKADAŞLARINIZI YAKININIZDA TUTUN
'Yakındakileri ekle' özelliğini kullanarak civarınızda olan arkadaşlarınızı bulabilirsiniz. Snapchat simgesine> Arkadaş Ekle> Yakındakileri ekle'ye dokunarak, bu özelliği kullanabilirsiniz. Yalnızca konum servislerinizin açık olduğundan emin olun.
Snapchat'in az bilinen 23 özelliği
SNAP HARİTASI
Arkadaşlarınız nerede mi? Artık bu sorunun cevabını bulmak çok kolay. Tek yapmanız gereken 'ı açmak ve kamera ekranına iki parmağınızı birleştirerek dokunmak. Böylece yakındaki arkadaşlarınızı ve diğer Snapchat kullanıcılarını yerlerini paylaştıkları takdirde harita üzerinde görebilirsiniz. Haritada gördüğünüz bir arkadaşınıza mesaj göndermek için tek yapmanız gereken avatarına dokunmak. Eğer haritada aradığınız birini göremiyorsanız, ekranın üst kısmındaki arama çubuğuna kişinin adını yazarak arama yapabilirsiniz.
Snapchat'in az bilinen 23 özelliği
DÖNGÜ İÇİNDE
Nedense döngüsel videolar çok büyüleyici olabiliyor. 'te döngüsel bir video çekmek için, normalde yaptığınız gibi bir video çekip ekranın sağ tarafındaki 1 numaralı döngü işaretine tıklayın. Böylece bu işaret bir sonsuzluk sembolüne dönecektir; yani, videoyu gönderdiğinizde, görüntüleyen kişi sonraki Snap'a geçene kadar videonuz sonsuza kadar kendini tekrarlayacaktır.
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder