Zula Hileleri

Kategori: Zula Hileleri

Zula isimli fps oyunun hilelerinin ve hacklerinin paylaşıldığı bölümdür.


Zula Hile 2020 Mart | Wall Hack Chams Güncellenmiş Sürüm


Zula hile 2020 mart ayı son güncellenmiş ve en son sürüme uygun wallhack paylaşıldı. Uzun zamandır zula hile geliştirmelerine ara vermiş bulunmaktaydık. Oyuna yeni gelen güncellemeyle beraber zula hile çıkartmak oldukça zorlaşmıştı. Neyse ki yeni zula wallhack 2020 geldi! Zula hileleri ile ilgili bir diğer sıkıntıda oyunun anti hile sisteminin yenilenmiş olması. Anti hile sistemi güncellendiği için çok fazla sıklıkla zula hile ve zula wallhackler gelmiyor. Çok sık zula hilesi paylaşan siteler genellikle çalışmayan hileleri sizler ile paylaşıyorlar. Videolu kanıt sunmaya sitelere güvenmenizi tavsiye etmiyoruz. Zula hile 2020 mart özelliklerine dair gerekli bilgileri, yazımızın devamında okuyabilirsiniz.
Devamını Oku

Zula Hile 2020 İndir | Hileli Zula Wall Hack Yapması Çok Kolay


Zula hile 2020… Evet, sonunda hilecin zula hilelerini paylaşmaya geri dönüyor. Uzun bir zamandır zula hileleri için ortada yoktuk. Yeni zula hilelerini sizlerle paylaşmıyorduk. Bunun birkaç sebebi var elbette. Yoğunluktan dolayı siteye pek vakit ayıramadım. Bunun dışında da esasında en önemli sebep ortada doğru düzgün çalışan bir zula hilesinin ve zula wallhackin olmayışıydı. Zula yaptığı yeni güncellemeler ile hileleri büyük oranda engellemeyi başarmıştı.  Vip zula hackleri bile çalışmaz hale gelmişti. Lakin en sonunda Zula’nın getirmiş olduğu yeni anti hile sistemi kırılabildi. Geçtiğimiz günlerde yeni bir vip zula hile çıktı. Zula hile 2020 yılına özel olarak çıkartıldı. Tabi bizde bu zula hilesini sizler için hemen crackledik ve normalde parayla satılan bu hileyi ücretsiz hale getirdik.
Devamını Oku


Zula Hile 2019 Kasım | Yeni Özellikli Hack | Wallhack, Aimbot, D3D


Zula hile konuları uzun bir süredir gelmiyordu. Zula hile 2019 ekim – kasım wallhack karşınızda! Zula hileleriyle ilgili bir takım problemler yaşadığımız için zula hack paylaşımına ara vermiştik. Lakin güncel zula hilelerini paylaşmaya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu sıralar pek çok hack fixlenmiş durumda. Zula anti hile sistemini güncellediği için, hileler büyük sıkıntıya girdi. Lakin merak etmeyin, en güncel olan ve sıkıntısız çalışan zula hile 2019 ile sizin karşınızdayız. Hileyi bizzat kendim test ettim. Sorunsuz bir biçimde çalışıyor, oyundan atma gibi bir durumu vs. de yok. Yani anlayacağınız zula wallhack ve aimbot 2019’u problemsiz olarak kullanabileceksiniz. Artık zula hile 2019 kasım wallhackin kurulum kısmına geçelim.
Devamını Oku


Zula ZA Altın Hilesi 2019 Haziran | Güncel Yeni Zula Para Hack


Zula za altın hilesi ve para hack 2019 haziran ayında en çok aranan hileler arasında. Daha önceden de sizler ile zula altın hileleri paylaşmıştık. Sitemiz yaklaşık 20 gündür güncellenmedi. Bunun sebebi ise yeni bir zula altın hack hazırlamamızdı. Zula altın ve para hilesini vip olarak satışını yapan yabancı bir forumdan bulduk. Lakin zula za hile 2019’u kırmamız ve ücretsiz hale getirmemiz oldukça vaktimizi aldı. Bu yüzdende bir süredir konu paylaşamamıştık. Lakin bugün bomba konu ile karşınızdayız. Zula para hilesi 2019 haziran anlatımına başlayalım.
Devamını Oku
zula hile mayıs 2019

Zula Hile Wallhack 2019 Mayıs | Oyundan Atmaz | Aimbot Ve Chams


Zula hileleri konusunda 2019 paylaşımlarımız devam ediyor. Bundan bir önce ki paylaştığımız zula hile fixlendiği için o konuyu kaldırdık. Hemen yeni bir zula hack aramaya başladık ve bu aramalarımız sonuç verdi. En nihayetinde zula wallhack hile 2019 mayıs v1.5’e ulaştık. Bu zula hilesini de siz değerli takipçilerimiz ile paylaşıyoruz. Zula hile mayıs 2019’un nasıl kullanılacağını ve zula chams hack gibi özelliklerin nasıl açılacağını öğrenmek istiyorsanız lütfen yazımızın devamını okuyun.
Devamını Oku
zula megacheat hack ücretsiz

Zula Hile Nisan 2019 | Wall Hack Ücretsiz Vip Hile


Vip bir hile olan mega hacki en sonunda cracklemeyi başardık. Zula hile nisan 2019 vip wallhack ücretsiz bir şekilde artık sizlerle. Geçen aylarda paylaştığımız zula hilesi ne yazık ki bir süredir fixlenmiş durumdaydı. Bu yüzden çalışmıyordu. Fakat bu yeni zula hack nisan 2019 versiyonu çalışmaktadır. Zula hilenin için bir sürü özellik bulunuyor. Aşağıya tanıtım videosunu koydum. Şuanlık kurulum videosunu çekmeye ne yazık ki fırsatımız olmadı. Fakat yakın zamanda da zula hile 2019’un kurulum videosunu da çekip, sizler ile paylaşacağız. Kurulumu nasıl yapacağınızı yazımızın devamında anlattık. Yakın zamanda bunu video ile de destekleyeceğiz. Artık zula hile wallhack, aimbot nisan 2019 un anlatımına ve özelliklerine geçelim.
Devamını Oku
zula za para hile 2019 güncel

Zula Altın Hilesi | Za Hile | Güncel 2019 Zula Para Hack | Kanıtlı


Zula altın hilesi yani za hile 2019 tarihi ile güncel olarak paylaşıldı arkadaşlar! Uzun zamandır bu zula za hacki bekliyordunuz. En sonunda yeni gelen güncellemede, koruma aşıldı ve za hilesi sizlerle.  Zula para hilesini daha doğrusu za hilesini kullanarak kendi hesabınızda altın yaratabilirsiniz. Fakat program ne yazık ki sınırlama sunuyor. Sınırsız şekilde zula altını yaratmanız mümkün değil. Oyunda anormal durumlar ortaya çıkmaması için hilenin yapımcısı bir kısıtlama getirmiş. 2 günde bir 100 bin za yani altın yaratabiliyorsunuz. Bu kısıtlamayı getirmelerini anlayabiliyorum. Eğer bir anda 100 milyonlarca altını olan hesaplar ortaya çıksa zula altın hilesi hemen fixlenirdi. Çalışmaz hale gelirdi. Lakin bu miktarında sizlere yeterli olabileceğini düşünüyorum.
Önemli Not: Konuyu tam olarak okuyun arkadaşlar, zula za hilesinin kurulumun ve kullanımında bir sıkıntı yaşamayın. Kanıtlı video yazının alt kısmındadır. Şüphesi olan arkadaşlar izleyebilirler.
Devamını Oku
zula hile şubat 2019

Zula Hilesi 2019 Şubat | Yeni Çıktı | Mini Hack Esp


Zula hile 2019 şubat mini özellikli hack çıktı. Zula hilesinde sadece esp ve wallhack özelliği bulunuyor. Şuan zula hilelerinde gerçekten bir kıtlık söz konusu. Bu yüzden 2019 şubat ayı itibari ile sizlerle zula mini hack paylaşıyoruz. Zula esp hack 2019 şubat hilesi şuan geliştirilme aşamasındadır. Sizinle paylaştığım bu sürüm, beta sürümdür. O yüzden sadece 2 adet (esp ve wallhack) özelliği bulunmakta. Zula hile 2019 şubat güncel hackin yeni versiyonları çıktıkça sizlerle paylaşılacaktır.
Devamını Oku
zula wallhack 2019

Zula Hile 2019 | Wallhack, Aimbot Ve Görünmezlik | Güncel Hack


Zula hile 2019 efsane bir özellikle çıkmış bulunmakta. Bu zula hilemiz de görünmezlik yani invisibility özelliği de bulunuyor. 2019 senesinin ilk zula hile wallhackini sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz! Baştan belirtmem gerekiyor ki, zula görünmezlik hilesi özelliğini açabilmeniz için hackin premium versiyonunu satın almanız gerekli. Lakin zula hack premium versiyonunu satın almadan da wallhack ve benzeri özellikleri kullanabilirsiniz. Zula hile 2019 bize ait değil, yani geliştiricisi biz değiliz. Yabancı sitelerden bulduğumuz zula hilelerini sizler ile paylaşmaktayız. Bu arada hileyi cracklemeye çalışıyoruz. Zula wall hack 2019’u crackleyebilirsek, görünmezlik özelliğini de ücretsiz bir şekilde kullanabileceksiniz. Eğer cracklemeyi başarırsak, zula wallhack crackli versiyonu yine web sitemizden sizlerle paylaşacağız.
ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar, zula hilenin yapımcısı ve kodlayıcısı biz değiliz. Bu yüzden soru sorarken ve öneride bulunurken lütfen bunu göz önünde bulundurun. Zula hacke yeni özellikler ekleme vb. gibi bir şansımız yok.
ÖNEMLİ NOT 2: Zula wallhack 2019 ücretsiz versiyonunun 15 günlük bir deneme süresi vardır. 10 gün sonra kullanamazsınız. Bilginiz dahilinde olsun.
Devamını Oku
SHARE

Milan Tomic

Hi. I’m Designer of Blog Magic. I’m CEO/Founder of ThemeXpose. I’m Creative Art Director, Web Designer, UI/UX Designer, Interaction Designer, Industrial Designer, Web Developer, Business Enthusiast, StartUp Enthusiast, Speaker, Writer and Photographer. Inspired to make things looks better.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder